De BuZz creëren we samen

Het BuZz team bestaat uit betaalde krachten, vrijwillige krachten en deelnemers. Iedereen heeft een rol. De ontwikkelmakelaars van BuZz zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en werken onder meer volgens de presentie benadering. Het team van BuZz komt uit het voormalig sociaal werk in Leiden en kent onze stad goed. De medewerkers zijn in verschillende wijken van Leiden actief, daarover volgt snel meer informatie. We starten de opbouw van onze werkzaamheden vanuit de wijken Leiden Zuid West, de Mors en Slaaghwijk. Vervolgens bouwen we uit naar de overige wijken in Leiden. BuZz doet haar werk samen met bewoners, partners, vrijwilligers organisaties, bedrijven ondernemers in de wijken.

Wat is onze werkfilosofie?

Ons team is het hart van onze organisatie. Al onze teamleden kun je herkennen aan de BuZz mindset. Zo werken we vanuit de basis houding: “Jij doet ertoe”. Wanneer we met je samenwerken doen we dit vanuit het besef dat jouw talenten zinvol zijn en bij kunnen dragen aan een fijne omgeving. Je wordt serieus genomen, gewoon zoals je bent. En we maken graag gebruik van je kennis, dat is voor ons belangrijk.

Dit zijn wij, wie ben jij?

Samen met jou gaan we onze schouders zetten onder een fijne samenleving waarbinnen iedereen zich thuis kan voelen. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Doe je mee? Wil jij onderdeel uitmaken van BuZz? Neem contact met ons op om te kijken hoe je dit kan doen.
Bel of whatsapp naar 06-57370433 of mail naar contact@buzzleiden.nl. Je kan ook direct contact opnemen met een van de medewerkers.

Kom jij ons team versterken?

Op dit moment zijn er geen vacatures