Van de bijstand naar een vaste baan. Het lukte Hatim!

Hatim

Hatim zat al lange tijd in de bijstand en was op zoek naar een betaalde baan. Hij was het zat om thuis te niksen en altijd maar krap bij kas te zitten. Hatim was zelf op zoek geweest naar een geschikte job, maar hij was er helaas niet in geslaagd om werk te vinden. Daarom besloot hij op aanraden van zijn vriendin bij BuZz aan te kloppen en te vragen om hem te coachen bij die zoektocht. Zo gezegd zo gedaan en samen met ontwikkelmakelaar Marlies heeft Hatim een cv opgesteld,  zich aangemeld bij allerlei uitzendbureaus en vacaturesites bekeken.

 

Match made in Heaven

Na heel wat gesprekken en heel veel speurwerk, kwam Marlies in contact in met Inzamelhelden. Daar was personeel nodig. Het bedrijf was op zoek naar iemand die niet bang was om zijn handen vuil te maken, kon aanpakken en full time beschikbaar was. Hatim pastte precies in dit profiel. Volgens Marlies was heet een match made in heaven! Inmiddels is Hatim aan de slag als Inzameldheld en hij werkt maar liefst 40 uur per week. Hij rijdt op een elektrische bakfiets kriskras door Leiden en haalt afval op. Van oud papier, karton, glas, groente-, fruit en etensresten. Hij heeft enorm naar zijn zin!

 
 

Ook op zoek naar een baan?

Ben je ook op zoek naar een baan? Dan kun je bij de collega’s van BuZz aankloppen. Zij kunnen je helpen bij je zoektocht. Bovendien zoekt Hatim nog collega’s. Wil je ook Inzamelheld worden, neem dan contact met Tom van het bedrijf Inzamelhelden (info@inzamelhelden.nl).