HipHelpt

We kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Praktische hulp, bij een klusje in huis of met boodschappen doen, bijvoorbeeld. Maar ook sociale hulp, want iedereen heeft behoefte aan een praatje op z’n tijd.

Meestal krijgen we die hulp van familie en vrienden, maar niet iedereen kan daar op terugvallen. Het is dan fijn om te weten dat HipHelpt u in contact kan brengen met hulpbieders uit de buurt, die u met alle plezier een handje helpen.

Hulp in Praktijk

HiP biedt praktische en sociale ‘Hulp in Praktijk’ voor wie (tijdelijk) gebrek heeft aan een netwerk, gezondheid en/of financiën. Op de hulpvragen van burgers of instanties, eenmalig of voor een periode, levert HiP individueel maatwerk. HiP helpt het eigen netwerk (weer) te vergroten.

 

 

Aanmelding of contact

Vul bij voorkeur het formulier in en omschrijf de hulpvraag (de meest effectieve manier voor een snelle inzet!) of bel naar onze Leidse HiP-Helpdesk via 071 – 20321 20, (kies 2 voor HiP), spreek eventueel in dan word je teruggebeld. Meer informatie vind je op de website van HipHelpt.