Job Hulp Maatje

JobHulpMaatje heeft aandacht voor jou als persoon en wil je helpen onderzoeken welke baan bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring past, om uiteindelijk dié baan te kunnen bemachtigen waar jij op je plek zit!

Heb je geen baan, dreigt er ontslag, of zit je niet meer op de juiste plek in je huidige functie, dan kunnen we je ondersteunen en begeleiden met een goed getrainde vrijwilliger van JobHulpMaatje.

Het verliezen van je baan is heftig en heeft gevolgen voor je zelfvertrouwen, inkomen, sociale contacten (schroom naar je omgeving) en je humeur.

Jobgroup

Een onafhankelijk en deskundig Maatje naast je om je te ondersteunen, te motiveren en aan te moedigen, maakt dan het verschil. Soms kan het voldoende zijn om samen met anderen aan een Jobgroup deel te nemen. Dat zijn zeven (wekelijkse) bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur (op een vast tijdstip) waar je ervaringen met anderen uitwisselt en waar je duidelijkheid krijgt over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.
Het einddoel is een elevator pitch waarmee je je bij een werkgever zelfverzekerd presenteert en jij meer kans maakt op die ene baan, die je graag zou willen.

JobHulpMaatje helpt werkzoekenden, individueel en in groepen (Jobgroups), vooral met een grotere afstand tot arbeid, zodat zij beter bemiddelbaar worden en als vrucht werk vinden, al dan niet betaald.

Aanmelding of contact

Aanmelding of contact kan per telefoon 071-2032120 (kies 3 voor JobHulpMaatje), of per mail JobHulpMaatje@VoorElkaarLeiden.nl. Meer weten. neem een kijkje op de website van JobHulpMaatje.