Geldfestival op 25 januari

Wil je slim(mer) (leren) omgaan met geld en meer geld overhouden aan het eind van de maand? En wil je weten waar je terecht kunt met vragen over money, doekoe en floes? Kom dan op 25 januari naar het Geldfestival in Leiden Zuidwest. Hier vind je informatie over toeslagen, besparen, huishoudboekjes en regelingen rondom financiën. En dit allemaal in festivalsfeer. Je kunt je geldstress laten meten, er zijn veel gratis producten, een popup tweedehands kledingwinkel en natuurlijk hapjes, drankjes en heel veel gezelligheid.  

Komen onderstaande situaties je bekend voor?

  • Aan het eind van de maand kom ik altijd geld tekort. 
  • Mijn dochter heeft een laptop nodig voor school, maar ik heb geen geld om er een te kopen. 
  • Ik wil leren internetbankieren. 
  • Ik heb niet genoeg geld om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.
  • Ik heb geld geleend bij familie, maar kan het niet terugbetalen. Wat moet ik doen? 
  • Kan ik individuele inkomenstoeslag aanvragen? 
  • Ik krijg stress van al die geldproblemen. 
  • Het lukt me niet om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. 
  • Heb ik recht op de individuele inkomenstoeslag? 

Kom dan naar het Geldfestival !

Wanneer: Woensdagmiddag 25 januari van 13.00 tot 17.00 uur 

Waar: Speeltuin Westerkwartier, Ten Katestraat 10A, Leiden 

Meer informatie bij Marlies (06-57642614, m.tiepel@buzzleiden.nl) 

Geldfestival