Netwerk Levensvragen Leiden

Ieder mens komt in zijn of haar leven wel eens op een punt dat het niet lukt om er helemaal alleen uit te komen. Er zijn ingrijpende dingen gebeurd of het leven loopt anders dan je had gedacht. Misschien is het chaos in je hoofd en gaan je emoties alle kanten op. Je weet niet meer hoe je verder moet. Wat eerder vanzelfsprekend was, is dat nu niet meer en je bent op zoek naar nieuwe zin of betekenis. Netwerk Levensvragen Leiden (NLL) biedt dan een luisterend oor. Je kan even op adem komen, je verhaal doen en dingen op een rijtje zetten. Samen met Katja Beerman, de consulent, ga je op zoek naar wat voor jou van belang is, waarbij aandacht is voor verlies en afscheid nemen én mogelijke nieuwe perspectieven.

Netwerk Levensvragen Leiden richt zich vooral op zingeving en levensvragen: vragen die op de kruispunten in het leven vaak opkomen zoals: Wie ben ik eigenlijk (bv als ik niet meer werk, zonder mijn partner), Hoe kan ik verder leven (bv met deze aandoening, of nu ik zoveel heb meegemaakt), Wat doet het er eigenlijk allemaal toe? Hoe leef ik het leven dat bij me past? Op dit soort vragen zijn geen vaste antwoorden en meestal is er geen ‘oplossing’, maar het helpt vaak wel als je weet waar je staat. Dat maakt het makkelijker om je leven weer op te pakken.

Netwerk Levensvragen Leiden kan gratis vijf gesprekken aanbieden. Katja Beerman is bereikbaar via 06-15550553 en consulent@netwerklevensvragen.nl