Onze Mensen

Iedereen heeft een talent en telt mee

Onze mensen hebben een eigen verhaal te vertellen en die verhalen delen we graag. Het zijn juist die verhalen die BuZzers inspireren en waarvoor we ons elke dag vol enthousiasme en plezier inzetten. 

BuZzer Tessa den Dulk, ontwikkelmakelaar en hobbyfotograaf, fotografeerde verschillende deelnemers van BuZz met de focus op talenten.  Ze ontmoet veel mensen in de BuurtOntmoetingsPlekken(BOB’s) en hoort veel verschillende verhalen.

Bij ons komen veel mensen die het moeilijk hebben of wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Buzz biedt o.a. steun op het gebied van financiën, taal en computers. Sommige Leidenaars moeten rondkomen van een minimuminkomen of hebben schulden, spreken niet of slecht Nederlands, hebben geen werk en komen hun huis nauwelijks uit. Achter het verhaal zitten altijd talenten. Bij Buzz gaan we juist uit van die talenten, het is vaak een startpunt voor verdere ontwikkeling. Ik vind het heel mooi om die talenten in beeld te brengen en onze mensen zo een podium te geven.

Wil je meer weten wat we doen en voor wie we het doen? Lees dan de praktijkverhalen van ons team.