BuZz mee als stagiair

Leuk dat je interesse hebt! We werken heel graag met stagiaires, sterker nog: daar leren wij ook van

BuZz is een Leidse sociaal werk organisatie die er voor zorgt dat mensen basisvaardigheden kunnen ontwikkelen zodat ze mee kunnen doen met de maatschappij. Dit doen wij in de wijken van Leiden  via onze ‘Buurt Ontmoetingsplekken.’ Dat is ook de plek waar jij bijvoorbeeld stage kan lopen. Er kan heel veel bij BuZz, er is zeker ruimte voor eigen initiatief en je bent echt onderdeel van het team. We kijken naar wat bij je past, wat je blij maakt en waar je energie van krijgt. 

We leren je graag kennen!

Nadia

Nadia

” Dankzij mijn stage bij BuZz kan ik de opleiding Social Work gaan doen, dat vind ik zo gaaf! Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd, vooral op het gebied van zelfontwikkeling. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en iedereen is altijd welkom bij BuZz. Over 5 jaar zie ik mezelf wel een eigen bedrijfje hebben, dat had ik 10 jaar geleden niet kunnen bedenken. ”

BuZz mee als stagiair

Jij brengt weer kennis en nieuwe inzichten met je mee, die gebruiken we graag! We bieden je een omgeving waarin je veel kunt leren en echt dichtbij de mens staat. Kennis, vaardigheden en een netwerk opbouwen is onze focus. BuZz je mee? 

Hadil en Amal

Hadil

”Elke dag is het weer anders bij BuZz. Het is heel interessant en divers en je ontmoet veel leuke mensen. De mensen zijn warm, staan altijd wel open voor een gesprek of een bepaalde visie. Of het nou over steun bij financiën gaat voor een deelnemer of over mijn ontwikkeling, de deur staat open. Het is gezellig en er zijn veel mogelijkheden.”

Er kan heel veel bij BuZz

Dat betekent dat je veel ruimte krijgt voor initiatief en echt onderdeel bent van ons team

Jouw ontwikkeling is belangrijk

Of het nou voor school is of om werkervaring op te doen: wij denken graag mee

Bij BuZz kan je basisvaardigheden leren, dat zijn vaardigheden die je nodig hebt om mee te doen in maatschappij. We zeggen ook wel: De fundamentele skills om mee te doen in de samenleving. Bij ons kun je werken aan je vaardigheden op 6 gebieden: de Nederlandse taal, talent en werk, financiën en administratie, digitale vaardigheden, gezonde leefstijl en netwerk ontwikkeling.  

Wat kun je doen?