Alle programma's

Bij BuZz kun je werken aan verschillende dingen: advies over het (beter) omgaan met geld, het leren van de Nederlandse taal, het ontmoeten van mensen, samen kijken waar je goed in bent (talentontwikkeling), helpen bij het werken op een computer, maar ook hoe je zo gezond mogelijk kunt leven. Klik op het thema waar je meer over wilt weten en om te zien wat er bij jou in de wijk wordt georganiseerd. Je mag ook altijd even binnenlopen bij één van onze locaties, we leren je graag kennen.

Wat is er te doen

Wil je meer leren over de Nederlandse taal? Het maakt niet uit of je de taal een beetje spreekt of juist al goed: je kunt bij ons terecht. Taal gebruik je iedere dag en in alle situaties, zoals met werk en mensen ontmoeten. Handig dus om de taal goed te kunnen spreken, lezen en schrijven. 

Wat is er leuker dan te ontdekken waar je goed in bent én er wat mee te doen. Iedereen is wel ergens goed in, maar je hebt het misschien nog niet ontdekt. Wil je ook nieuwe dingen leren en waardering krijgen voor iets wat je goed kan? Wij denken graag met je mee. Kom zeker langs voor een gesprek.

Heb je een laag inkomen en moet je slim omgaan met geld? Wil je zorgen over geld voorkomen of heb je vragen over formulieren en lastige brieven? BuZz biedt gratis hulp zodat je een geldheld wordt. 

De computer en smartphone worden steeds belangrijker. Of je nu een baan zoekt, gaat solliciteren, winkelen of belastingaangifte moet doen. Het wordt steeds meer online en digitaal. Wil je daar wat handiger in worden? Doe mee aan de activiteiten van BuZz.

Bewegen en gezonde voeding is belangrijk. Als je actief wordt krijg je energie! Dat is goed voor je lijf, maar ook voor je geest. Maar wat is gezond leven nou eigenlijk? BuZz organiseert activiteiten die je helpen fit te worden. Doe je mee?

Wil je buurtbewoners met dezelfde interesses ontmoeten, vrienden maken en samen dingen doen in de wijk? BuZz organiseert bijeenkomsten en gezellige activiteiten, zodat je nieuwe mensen leert kennen. Hier vind je een overzicht, kom je gezellig langs?

Wat is er te doen in de wijk

Roodenburg Bos en GasthuisMorsMerenwijkLeiden NoordBinnenstadStevenshof