Image

De BuZz creëren we samen

Het BuZz team bestaat uit betaalde krachten, vrijwillige krachten en deelnemers. Iedereen heeft een rol. De ontwikkelmakelaars van BuZz zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en werken onder meer volgens de presentie benadering. Het team van BuZz komt uit het voormalig sociaal werk in Leiden en kent onze stad goed. De medewerkers zijn in verschillende wijken van Leiden actief, daarover volgt snel meer informatie. We starten de opbouw van onze werkzaamheden vanuit de wijken Leiden Zuid West, de Mors en Slaaghwijk. Vervolgens bouwen we uit naar de overige wijken in Leiden. BuZz doet haar werk samen met bewoners, partners, vrijwilligers organisaties, bedrijven ondernemers in de wijken.

Wat is onze werkfilosofie?

Ons team is het hart van onze organisatie. Al onze teamleden kun je herkennen aan de BuZz mindset. Zo werken we vanuit de basis houding: “ Jij doet ertoe”. Wanneer we met je samenwerken doen we dit vanuit het besef dat jouw talenten zinvol zijn en bij kunnen dragen aan een fijne omgeving. Je wordt serieus genomen, gewoon zoals je bent. En we maken graag gebruik van je kennis, dat is voor ons belangrijk.

Dit zijn wij, wie ben jij?

Hoe werken wij graag samen?

Samen met jou gaan we onze schouders zetten onder een fijne samenleving waarbinnen iedereen zich thuis kan voelen. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Doe je mee?
Wil jij onderdeel uitmaken van BuZz? Neem contact met ons op om te kijken hoe je dit kan doen.

Bel of whatsapp naar 06-57370433 of mail naar contact@buzzleiden.nl. Je kan ook direct contact opnemen met een van de medewerkers.


Wanneer we samenwerken met anderen hebben we een aantal kernwaarden benoemd die wij gebruiken.

Laagdrempelig

Wij zijn een laagdrempelige organisatie. Afspraak maken? Laagdrempelig. Een snelle vraag? Laagdrempelig.

betrouwbaar

Hierbij geld dat we onze afspraken nakomen. Maar ook dat we in vertrouwen willen werken. We gaan zorgvuldig om met onze contacten dus ook met gegevens.

Oplossingsgericht

Deze quote van Pipi Langkous heb je vast wel eens gehoord:” Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.  Dit is hoe wij graag samenwerken. Oplossingsgericht betekent voor ons altijd zoeken naar hoe het wél kan.

Wendbaar

Wij passen ons makkelijk aan bij veranderende omstandigheden. We kijken goed naar de omgeving waarin wij werken. En we werken vanuit het besef dat deze omgeving altijd veranderd. En we dus wendbaar moeten zijn.

Ondernemend

Wij zoeken altijd naar nieuwe combinaties en mogelijkheden. Wij zien kansen en gaan daarmee aan de slag. Juist in de wijk kunnen we elkaar versterken. Onze ondernemende blik helpt daarbij.

Het BuZz team bestaat uit betaalde krachten, vrijwillige krachten en deelnemers. Iedereen heeft een rol. Wil jij onderdeel uitmaken van BuZz, neem contact met ons op om te kijken hoe je dit kan doen.

Contact