Iedereen heeft talent en doet mee!

Bij BuZz kan je basisvaardigheden leren, dat zijn vaardigheden die je nodig hebt om mee te doen in maatschappij. We zeggen ook wel: De fundamentele skills om mee te doen in de samenleving. Bij ons kun je werken aan je vaardigheden op 6 gebieden: de Nederlandse taal, talent en werk, financiën en administratie, digitale vaardigheden, gezonde leefstijl en netwerk ontwikkeling.  

Wat is er te doen?

Waar kan je wat doen?

Hieronder zie je de kaart van Leiden. In een aantal wijken vind je locaties van BuZz. Zo’n locatie noemen we  Buurt Ontmoetingsplek (BOP). Klik op de wijk om te zien aan welke activiteiten je deel kan nemen.

Roodenburg Bos en GasthuisMorsMerenwijkLeiden NoordBinnenstadStevenshof

Bij elke BOP werkt een medewerker van BuZz. Samen met jou kijkt deze medewerker naar wat je wilt leren, wat je talenten zijn en wat je wilt doen. Daarna maken we een plan over de activiteiten waaraan je mee gaat doen zoals het volgen van taalles, werkervaring opdoen, samen sporten, deelname aan gezondheidsinloop of aan het spreekuur over geld.  

Sarie

Sarie

Sarie werkt bij JobHulpMaatje en helpt mensen bij het vinden van werk. Ze vertelt over haar samenwerking op dit vlak, met BuZz.

Lees meer
Saskia

Saskia

Saskia leeft met verschillende ziektes die haar leven beperken. Zij vertelt over hoe BuZz voor haar een manier is om stappen te zetten in haar leven….

Lees meer
Wahib

Wahib

Wahib komt regelmatig naar de buurtontmoetingsplek. Hij is een voorbeeld voor veel bezoekers, want hij is vrachtwagenwagenchauffeur…

Lees meer 
Hugo met jas

Een winterjas in de zomer

Vorige week organiseerde BuZz in Leiden Zuidwest een kledingmarkt. Buurtbewoners konden gratis kleding komen uitzoeken. En dat is ‘gratis’ is

Geldparade

Geldparade in Rabo & Co

In de nieuwste editie van Rabo & Co vertellen Marlies Tiepel en Greet Meesters over de geldparade. Dit is een